Klarna

Maksutavat

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (American Express, Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia!

Miten Klarnan lasku toimii?

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Tarjoamme kaupassamme 14 vuorokauden laskua, joka aktivoidaan tuotteen poistuessa varastoltamme.

Laskultasi löydät kaikki tarvitsemasi maksutiedot: tilinumeron, eräpäivän sekä viitenumeron. Käytäthän maksaessasi aina laskun viitenumeroa. Näin varmistat, että maksusi kohdistuu oikealle laskulle. Koska kaikilla laskuillamme on oma viitenumeronsa, ei useampien laskujen maksaminen yhdellä viitenumerolla ole mahdollista.

Haluan maksaa ostokseni erissä, miten toimin?

Voit hakea oikeutta maksaa laskusi erissä helposti kirjautumalla Klarnan verkkosivuille tai sovellukseen, maksun suoritettuasi. Tämän jälkeen päätät itse, miten paljon maksat joka kuukausi (kuitenkin vähintään 1/24 ja aina vähintään 5 EUR).

Miten Klarnan "Osta nyt - maksa myöhemmin" -kampanja toimii?

Tarjoamme ajoittain kampanjoita, jotka mahdollistavat maksun lykkäämisen 1-3 kuukaudella ilman lainakorkoa.

Kampanjalasku lähetetään sinulle kuun puolessa välissä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden alussa. Jos maksat useampaa ostosta Klarnan erämaksulla, kampanjalasku yhdistetään kuukausilaskuusi. Kun valitset kampanjalaskun, lähetämme sinulle luottosopimuksen sähköpostitse. Ensimmäinen Klarnan kanssa tekemäsi luottosopimus lähetetään postitse ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

Voit myös maksaa kampanjalaskun erissä, jolloin maksat ostoksesi omaan tahtiisi joustavan erämaksun perusehtojen mukaan – kuitenkin vähintään 1 % luottosummasta ja aina vähintään 5 EUR. Tarkat ehdot löydät laskultasi ja Klarnan luottosopimuksiin sovellettavista yleisistä ehdoista https://www.klarna.com/fi/ehdot/.

Ehdot

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma) ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai info@klarna.fi.

Klarna Kesäkampanjan ehdot

Osta nyt, maksa vasta syyskuussa

Nyt voit tehdä ostoksia korottomasti koko kesän ajan ja maksaa vasta syyskuussa 2019. Kun teet ostoksia kesä- ja heinäkuun aikana, veloitamme vain aloitusmaksun 4,99€ per ostos.

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä 22 %:n korolla. Veloitamme lisäksi käsittelymaksun 3,95 €/kk kaikista kertaluotoista, joita maksat erissä (veloitamme siis enintään yhden käsittelymaksun/kk).

Eräpäivä ilmoitetaan kuukausilaskulla, joka lähetetään sinulle joko postitse tai sähköpostitse.

Klarnan kampanjalasku on kertaluotto.

Ehdot:

Tilauksiin lisätään aloitusmaksu, joka on 4,99 € per ostos.

Esimerkki:

Todellinen vuosikorko 500 euron ostokselle, 4,99 euron aloitusmaksulla ja kolmen kuukauden maksuajalla on 6,14 %. Ostoksen luotollinen hinta on tällöin 504,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivänä).

Jos eräpäivänä sen sijaan alat maksaa erissä, maksat kuukausittain vähintään 1% jäljellä olevasta velasta eli kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171 €.

Lisätietoja:

Klarna suorittaa luottohakemuksesi yhteydessä luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09-425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on pankki, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Tähän tarjoukseen sovelletaan Klarnan yleisiä ehtoja
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä